Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τα προγράμματα για τα ανθρώπινα Άβαταρ από τη Nasa και Darpa


Κοιτάζουμε βαθύτερα στην τρύπα του κουνελιού της τρέλας που μας προσφέρεται σε καθημερινή βάση από την έξυπνη βιομηχανία προγραμματισμού της νέας παγκόσμιας τάξης που είναι γνωστή ως Hollywood.
Η τοποθέτηση των ιδεών και των εννοιών στις επικρατούσες ειδήσεις ​​έχει γίνει σχεδόν ανατριχιαστική, ειδικά με τη χρήση του τηλεοπτικού δικτύου από υποσυνείδητες και νευρογλωσσικές τεχνικές προγραμματισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προκαλέσουν τους αντιληπτικούς μηχανισμούς άμυνας που συνήθως αφορούν τις συμπεριφορές αγοράς και κατανάλωσης.
Με δύο διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες να ενδιαφέρονται για τους ίδιους στόχους με την ίδια γλώσσα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η τεχνολογία θα αποδώσει καρπούς νωρίτερα παρά αργότερα.
Το πρώτο βήμα είναι να αποκτηθεί το κοινό ενδιαφέρον στην έννοια της παραγωγής των ρομπότ ή των ειδώλων για να πραγματοποιήσουν τους στόχους ή τα καθήκοντα που θα ήταν επικίνδυνα για τους ανθρώπους.
Η ανθρώπινη πραγματικότητα Avatar: Η χρήση για την υγεία και την ασφάλεια είναι οι δύο κύριες τακτικές εκμετάλλευσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και προτού να το ξέρετε, υπάρχει μια αστυνομική δύναμη ρομπότ που σας ενημερώνει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε.
Έχουμε ρυθμιστεί για να δεχτούμε τις κατευθύνσεις και τις διαταγές που μας δίνονται από τα άψυχα αντικείμενα όπως οι φωτεινοί σηματοδότες και οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες τηλεφωνητή.
Μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα μικρό βήμα το να κατευθύνεστε από έναν φωτεινό σηματοδότη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι ελιτιστές είναι υπεύθυνοι για την βαθμιαία εξέλιξη, και την λήψη μικρών μέτρων που υπολογίζονται προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους, και είναι κάτι που κάνουν για αιώνες εάν όχι για χιλιάδες έτη.
Οι ελιτιστές θέλουν να ζήσουν για πάντα, και η τεχνολογία έχει αυτή την δυνατότητα που θα τους χορηγήσει αυτό το μεγάλο πράγμα, την αθανασία.
Το πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί δημοσίως ωχριούν σε σύγκριση με τα δισεκατομμύρια που δαπανώνται από την ιδιωτική χρηματοδότηση των εργασιών που πραγματοποιούνται σε απομονωμένα νησιά με βιολόγους γενετιστές, και ρομποτικούς μηχανικούς. Καλώς ήρθατε στην νέα παγκόσμια τάξη και την άνοδο των ρομπότ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου